Blog

Keyfiyyət detalları sevir

Bizim fermerlərlə münasibətimiz

Bizim kofe hazırlanmasında dünyanın 20-dən çox ölkəsində davamlı şəkildə yetişdirilən ən yaxşı arabika bitkilərini seçirik. Uğurumuzun ən vacib hissəsi fermerlərlə uzunmüddətli tərəfdaşlıq əlaqələrinin inkişafıdır, bu əlaqələr ümumi dəyərlər və qarşılıqlı inkişaf prinsiplərinə əsaslanır. Məhz birgə səylər sayəsində müstəsna nəticələr əldə edirik.

Seçmə mükəmməllik

Biz yalnız ən yaxşı arabika dənələrini diqqətlə seçirik, bu isə fermerlərlə illərlə davam edən tərəfdaşlığımızın sübutudur. Onlar davamlılıq və keyfiyyəti birinci yerə qoyurlar. Mükəmməlliyə bağlılığımız dayanıqlı bir prosesdir və daim xammal üzərində araşdırmalar və təcrübələr aparılmasını əhatə edir. Emal edildikdən sonra hər bir kofe dənəsi əlavə bir seçim mərhələsindən keçir. Bu ciddi proses hər bir fincan kofemizin bizə xas olan müstəsna keyfiyyətini qoruyub saxlayır.

Rejenerativ təcrübələrdən istifadə edilərək istehsal olunan ilk kofe

İqlim dəyişikliyinin plantasiya üzərindəki təsirlərini yüngülləşdirmək üçün biz uyğunlaşma, yüngülləşdirmə və ekosistemin bərpasına yönəlmiş təcrübələri irəlilədən davamlı kənd təsərrüfatı modeli hazırladıq. Braziliyanın Serra do Mineiro bölgəsində kofe istehsalçıları ilə 30 illik əməkdaşlığımız sayəsində, regenerativ kənd təsərrüfatı istifadə edilərək tamamilə istehsal olunan və regenagri® standartına uyğun sertifikatlaşdırılmış ilk kofemiz istehsal edilib.

Hər qurtumda davamlılıq

Bizim keyfiyyətə və davamlılığa olan bağlılığımız illy qarışığında özünü göstərir. Harada olursanız olun, həmişə eyni müstəsna dadı gözləyə bilərsiniz. Bu, illy metodunun tətbiqi sayəsində əldə edilir, hansı ki, Cənubi və Mərkəzi Amerikanın, Hindistanın və Afrikanın ən yaxşı fermalarından əldə olunan doqquz növ arabika kofesini harmonik şəkildə birləşdirir.

Kofenin qovrulması: Harada sənət elm ilə görüşür

İllər ərzində illy qovurma sənətini təkmilləşdirərək zəngin və ətirli profilə, harmonik balanslanmış dada və unikal ətirə sahib kofe yaratdı — illy espresso-nun fərqləndirici xüsusiyyətləri.

Kamil qorunmuş dad

1934-cü ildə illy şirkəti tərəfindən patentləşdirilən presləşdirmə — bu, hava yerinə bankada inersiya qazının atmosfer təzyiqindən yüksək təzyiq altında doldurulması ilə qoruma sistemidir. Bu cür kofe qablaşdırılması yalnız onun təzəliyini qorumaqla yanaşı, həm də ətirini gücləndirir.

Kamil bir fincan kofe yaratmaq.

Həm forma, həm də funksionallıq nəzərə alınaraq yaradılmış illy-nin simvolik fincanı, italyan memarı və dizayneri Matteo Tuno tərəfindən hazırlanmışdır. Onun düşünülmüş dizaynı, kofenin ideal temperaturunu saxlamaq üçün qalın baza, rahat içmək üçün incə kənar və kofenin hamar axmasına imkan verən əyilmiş forma daxildir, bu da istənilən kremanın yaranmasına kömək edir.

Son 90 ildə gələcəyə baxaraq

İnnovasiyalar hər zaman illy şirkətinin fərqləndirici xüsusiyyətlərindən biri olmuşdur. 1935-ci ildə Illetta-nın yaradılmasından (müasir qəhvə maşınlarının öncüsü) tutmuş Iperespresso sisteminə qədər illy, qəhvə sənayesində innovasiyaların tətbiqi üçün yeni yollar axtarmağa davam edir.