Blue kurasao klassik kokteyli olub, tünd mavi rəngi, turş portağal və tropik meyvə dadları ilə tanınır. Qərbi Hindistanın Kurasao adasının Valensiya portağallarından əldə edilən yaşıl portağalların quru sedrası əlavə olunmuş bu likör həmin cənnət tropik adasının çimərlikləri və mərcan riflərinin təcəssümüdür. Təsadüfən kəşf edilən bu içkini ilk olaraq 19-cu əsrdə Kurasaodan olan ispan ailəsi satırdı. Tünd mavi rəngli heyrətamiz Monin blu kurasao kokteyli siropu Kurasao adasının gözəl çimərliklərini yuyan dənizi xatırladır. Bu sirop portağal sedrasının ətirli qoxusu və sərt nabatların acı dadı sayəsində kokteyllərə və qazlı içkilərə ekzotik bir toxunuş bəxş edir. Rəng: tünd mavi, hətta durulaşdırdıqda belə. Dequstasiya qeydləri: portağal sedrasının qoxusu, acı portağal konfeti dadı. İçki İnnovasiyaları müdirindən məsləhətlər: tünd mavi rəng sizi və ətrafınızdakıları, xüsusən də uşaqları heyran edəcək. Monin blu kurasao kokteyli siropunu qazlı içkilərdə sitrus dadları ilə kombinasiya etməyə çalışın. Saxlama şəraiti: açılmamış halda 18-36 ay, açıldıqdan sonra 3 ay təmiz, quru və sərin yerdə saxlamaq.