"Armud qədim zamanlardan bəri becərilən bir meyvədir. Armud--fərqli forma, rəng və dadlarda olur. Rəngi açıq qızılıdan yaşıl və qırmızıya qədər dəyişir. Dadı isə bəzən turş, bəzən şirin, hətta ədviyyatlı ola bilər. Yetişmiş Williams armudunun dadına malik Monin armud siropu kokteyl və alkoholsuz içkilərinizə gözəl bir əlavədir. Rəng: açıq qızılı Dequstasiya qeydləri: Ətri: Williams armudunun incə ətri Dadı: yetişmiş armud notları Ağızda qalan dad: turş notlu təzə armud dadı İçki İnnovasiyaları müdirindən məsləhətlər: mən Monin armud siropunu daha çox Monin şokolad sousu və ya siropu ilə desert içkiləri və ya lattelərdə qarışdırmağı xoşlayıram. Hətta bu iki məhsuldan çırpılmış krem də hazırlaya bilərsiniz. Saxlama şəraiti: açılmamış halda 18-36 ay, açıldıqdan sonra 3 ay təmiz, quru və sərin yerdə saxlamaq."