Bir çox sivilizasiyalar tərəfindən “kral otu” adlandırılan reyhan, yunanca “kral” mənasını verir, dalamazkimilər fəsiləsinə aid birillik bitkidir. Aralıq dənizi mətbəxində istifadə edilən şirin reyhandan tutmuş, Tay və ya tipik anis dadı verən Vyetnam reyhanından hazırlanmış məşhur İtalyan pestosuna qədər bir çox reyhan çeşidi var.
Bir çox otlar kimi, reyhan da çox kövrək və həssasdır. Monin reyhan siropu kreativ içkilərinizə sərt ətir və təzə reyhan dadı bəxş edəcək!
Rəngi: bir az bulanıq parlaq yaşıl rəng Tərkibi: şəkər, su, təbii reyhan aromatizatoru və başqa aromatizatorlar, limon turşusu, konservant E202, qida üçün boya E133. Saxlama şəraiti: açılmamış halda 18-36 ay, açıldıqdan sonra 3 ay təmiz, quru və sərin yerdə saxlamaq.