Vətəni Braziliya olan marakuya yüksək qida dəyəri və bol vitaminli tərkibi ilə məşhurdur. Adətən, şokolad fabriklərində südün əvəzinə istifadə olunur. Həmçinin çinola adlanan bu turş və təravətləndirici meyvə şokolad, vanil, sitrus meyvələri və qırmızı giləmeyvələrlə çox yaxşı uyğunluq təşkil edir. Monin marakuya siropu öz intensiv turş dadı ilə bütün içkilərinizə fərqli ləzzət qatmaq üçün mükəmməl seçimdir. Onu mojito twist, spritze, meyvə kokteyli, Ice tea və ya ekzotik mai-tai ilə qarışdırın və əldə etdiyiniz dadlardan zövq alın. Saxlama şəraiti: açılmamış halda 18-36 ay, açıldıqdan sonra 3 ay təmiz, quru və sərin yerdə saxlamaq.