Moruq təzə meyvə bazarı üçün yetişdirilir. Əsasən yabanı giləmeyvələrdir və budamadıqda yayılmağa meyllidirlər. Nəzərə almaq lazımdır ki, yığıldıqdan sonra çox kövrək olurlar. Təzə, yetişmiş moruqdan həzz almaq üçün mövsümü gözləməyin! Monin moruq özünəməxsus dadı və teksturası ilə bütün içkilərinizə inanılmaz ətir əlavə edir.
Rəng: bənövşəyi, çəhrayımtıl çalarlı tünd qırmızı
Dequstasiya qeydləri: Ətir: yetişmiş moruğun zəngin ətri Dad: təzə yığılmış moruğun zəngin dadı Ağızda qalan dad: turşluq Həcmi: 1 l. Dadı: giləmeyvə Məhsul: meyvə püresi Təyinat: kokteyllər,çay,smuzilər,qazlı içkilər üçün və kulinariya