Çiyələk yazın ilk meyvəsidir. Hər kəs qışın bitməsini və bu şirin, dadlı giləmeyvəni dadmağı səbirsizliklə gözləyir. Çiyələk bütün dünyada həm təzə formada yeyilir, həm də şirələr, desertlər, mürəbbələr, şərablar və şərbətlərə əlavə olunur. Aralıq dənizi bölgəsində yetişən Monin çiyələkləri istənilən mövsümdə içkilərinizə mükəmməl dad və tekstura bəxş edəcək.
Rəng: mis parıltıları olan tünd yaqut qırmızısı
Dequstasiya qeydləri: Ətri: Aralıq dənizi yetişmiş çiyələklərinin intensiv ətri Dadı: təravətləndirici və şirəli çiyələk dadı Ağızda qalan dad: turş notlar
İçki İnnovasiyası müdirindən məsləhətlər: içkilərin tərkibində ən çox sevdiyim dadlardan biri olan Monin çiyələk püresi təravətli içkilər hazırlamağınıza kömək edəcək. Monin çiyələk püresini ən çox Marqarita və ya Daiquiri üçün istifadə edirəm. Həmçinin inanılmaz dadlı smuzilər hazırlamaq üçün onu Monin banan püresi ilə qarışdırmağı xoşlayıram.