Avstraliya mənşəli makadamiya fındığı adını onu ilk dəfə təsvir edən alim Dr.Con Makadamın şərəfinə almışdır. Lakin o, həm də “Kvinsland fındığı”, “kol fındığı” və “fındıqlar kraliçası” kimi adlarla da tanınır. Avropalılar burada məskunlaşmazdan minlərlə il əvvəl yerli əhali makadamiyanın möhtəşəm dadını kəşf etmişdilər. Ləzzətli fındıqlı-şokoladlı latte hazırlamaq üçün Monin Makadamiya siropunu Monin şokolad sousu ilə qarışdırmağı sınayın. Rəng: kəhrəba Tərkibi: şəkər, su, təbii aromatizatorlar, limon turşusu, qida boyası: sadə karamel Tərkibində Makadamiya fındığı ekstraktı var. 100 ml üçün qida dəyəri: Enerji dəyəri: 319 kkal/1332 kC; Yağlar: 0 q, ondan doymuş: 0 q; Karbohidratlar: 80,8 q, ondan şəkər: 77,5 q; Lif: 0 q; Zülal: 0 q; Natrium: 12,32 mq; Duz: 0,03 q Saxlama şəraiti: açılmamış halda 18-36 ay, açıldıqdan sonra 3 ay təmiz, quru və sərin yerdə saxlamaq.