Şokoladın tarixi ən azı 4000 il əvvələ gedib çıxır. Mərkəzi Amerikanın qədim sakinləri kakao paxlalarına xüsusi rəğbətləri var idi və şokolad adlı isti, köpüklü və acı içki hazırlamaq üçün onlardan istifadə edirdilər. Kristofer Kolumb şokoladı Avropada tanıtdıqdan sonra bu içki bestseller oldu.
Rəng: tünd qəhvəyi
Dequstasiya qeydləri: Ətri: Güclü kakao aroması Dadı: Autentik, dolğun şokolad dadı. İnanılmaz dərəcədə kremli, zəngin və mükəmməl balanslaşdırılmış tekstura. Ağızda qalan dad: təbii kakao turşluğu.
İçki İnnovasiyaları müdirindən məsləhətlər: Monin tünd şokolad sousu yumşaq teksturası ilə unikal isti və soyuq mokko yaratmağa imkan verir. Mən onu xüsusilə Monin Mojito Mint siropu ilə nanəli mokkoda qarışdırmağı tövsiyə