Karamel ənənəvi olaraq şəkər tozunun suda əridilməsi nəticəsində əldə olunan karamelize şəkərdir. Karamelin zəngin dadı və rəngi şəkərin qızdırılması və əridilməsi prosesində əldə edilir.
Rəng: qızılı, açıq qəhvəyi.
Dequstasiya qeydləri:
Ətri: Yanmış karamel
Dadı: Karamel irisinin ləzzətli və güclü dadı. İnanılmaz dərəcədə kremli, zəngin və mükəmməl balanslaşdırılmış tekstura.
Ağızda qalan dad: irisin şirin, yağlı notları.
İçki İnnovasiyaları müdirindən məsləhətlər: Monin karamel sousunun yağlı karamel dadı misilsizdir. Məsələn, lattedə banan və ya alma ilə qarışdırıldıqda tam məxmər dadını ortaya çıxarır. Mənim xüsusilə onu Monin Limon Pie siropu ilə qaymaqlı süd kokteylində qarışdırmaq xoşuma gəlir.